Menu

Wie wij zijn.

  Onze club is opgericht in 1980 door een aantal enthousiaste Eriba eigenaren en bestaat uit ongeveer dertig equipes. Met zijn allen maken we er elk jaar weer een goed kampeerjaar van met interessante treffens.

Om lid te kunnen worden is het een voorwaarde om een Eriba-/HYMER caravan of camper te hebben.


  Nederland heeft veel kleine en grotere campings in de mooiste gebieden door het hele land. Leden organiseren, meestal in hun eigen leefgebied, een treffen. Daardoor komt u vaak op onbekende plaatsen. Zo’n treffen wordt door de clubleden een “rally” genoemd.

  Vanaf het Paasweekend worden er meerdere Eriba-rally’s georganiseerd. Dit tot en met de laatste week in oktober. De laatste is gekoppeld aan de zaterdagse algemene ledenvergadering.

  Jaarlijks worden er ongeveer vier á vijf treffens georganiseerd, meestal in Nederland. Deze duren van een weekend tot een dag of negen. Alleen een paar dagen komen is natuurlijk ook mogelijk.

  Tijdens zo’n week(end) vinden er afhankelijk van de weersomstandigheden verschillende activiteiten plaats zoals: - Fiets- en/of wandeltochten - excursies - spel zoals jeu de boules - slecht weer activiteit o.a. creatief bezig zijn of gewoon even lekker niets mag ook.

  Nederland “ontdekken” en de caravan nog meer gebruiken, daarnaast de gelegenheid aanpakken om sociale contacten te maken en/of te versterken. En belangrijk is te vermelden dat “alles mag, maar niets moet”. U behoudt uw vrijheid, daar heeft u toch ook de caravan/camper voor !

  Onze leden komen niet alleen uit Nederland maar intussen ook uit België. De leeftijd opbouw is van 3 t/m 80+, werkend/gepensioneerd, echtparen en alleenstaanden. Ook met honden en katten wordt rekening gehouden. Het is, ook als alleenstaande, inspirerend om te worden opgenomen in clubverband: samen die fietstocht maken of gezamelijk je eigen maaltijd eten op het veld.

  Aanmelden of meer informatie Indien u belangstelling heeft om, geheel vrijblijvend, eens een weekend of weekrally mee te maken en de sfeer van kamperen in clubverband te ervaren neem dan contact op met onze secretaris per email. Dit kan eenvoudig via de contactpagina.

We hopen u graag als gast(en) te mogen ontmoeten.

X