Menu

Over Witoma

WITOMA CARAVAN VERKOOPT NIEUWE EN GEBRUIKTE CARAVANS. OFFICIEEL DEALER VAN ERIBA/HYMER, T@B EN KNAUS CARAVANS. WITOMA RECREATIE BV VERKOOPT NIEUWE EN GEBRUIKTE CAMPERS. OFFICIEEL DEALER VAN KNAUS CAMPERS EN HYMER COMPACTE CAMPERS.

De naam Witoma is in de 70's ontstaan. Familie van Dijk ging vroeger op pad met hun 3 zoons Wim, Ton en Mark, de naam WiToMa was geboren. Vanuit de verhuur van caravans in 1976 ontstond in maart 1977 de caravanverkoop met een officieel Knaus dealerschap. We hadden de caravans destijds in een oud schoolgebouw staan, trotst op onze "showroom"
 
Door de snelle groei werd al snel het pand op de Friezenstraat betrokken. Hierin hadden we een échte showroom en een werkplaats met hefbrug. In die tijd iets unieks.

Ons bedrijf is sinds die tijd snel gegroeid, we schoven in 2002 een plekje op naar ons nieuwe pand. In 2003 werden we Eriba dealer. Witoma Recreatie is in 2009 actief met de handel in campers begonnen waarmee we al snel dealerschappen van Knaus HymerCar en Hymer campers hadden.